Usługi
BLOG

Поліуретанова ліпнина

Полиуретановая лепнинаБажаєте досягти несподіваних рішень в дизайні інтер'єру? Тоді вам необхідно звернути свою увагу на ліпнину. Одне з головних переваг ліпнини - можливість виготовлення ліпнини по персональному замовленню. Саме завдяки цьому її з легкістю можна застосовувати як в стилях хай-тек, так і в класичному інтер'єрі.

Ліпнина з поліуретану сьогодні на піку своєї популярності серед безлічі різних декоративних матеріалів .

Популярність поліуретанової ліпнини обумовлена ​​низкою позитивних факторів і переваг. Цей матеріал прийнято вважати особливо зручним, адже він володіє рядом позитивних якостей, які відсутні у ліпного декору, зробленого з інших матеріалів.

Поліуретанова ліпнина переваги:

  • мала вага;
  • достатня твердість;
  • міцність;
  • доступна ціна.

Ця ліпнина, на відміну від м'якого полістиролу (прямий конкурент поліуретанової ліпнини ), досить затребуваний у оздобленні різних інтер'єрів, часто також у оздобленні фасадів виступає у якості архітектурного декору. Поверхня поліуретанової ліпнини грунтується і піддається пофарбуванню. Ліпнина з поліуретану точно і в ідеалі відобразить невеликі елементи і дрібні деталі. Поліуретанова ліпнина не вбирає вологу і стійка до перепадів температури.

Варіанти кріплення

Полиуретановая лепнина в интерьереЗавдяки інноваційним технологіям , які досить часто впроваджуються у виробництво цього матеріалу, ліпнина з поліуретану досягла небувалої легкості, що в свою чергу посприяло спрощенню варіантів кріплення . Її можна без особливих зусиль кріпити, на рівні та сухі поверхні , використовуючи звичайний клей для дерева. Але, загалом, рекомендований спосіб кріплення , це спеціальний клей для поліуретанових елементів декору або рідкі цвяхи.

Поліуретанова ліпнина : виробництво

Форми для виробництва поліуретонової ліпнини виготовляються з карбону. Завдяки чому, матеріал має чіткий рельєф і неймовірну точність у розмірах. Внаслідок чого, проблеми при підгонці деталей в монтажі практично відсутні. Ця ліпнина виготовляється шляхом змішування певних хімічних компонентів в карбонових прес-формах. Коли компоненти поєднуються, виникає реакція з виділенням газу, завдяки якому і проявляється ефект спінювання.

При затвердінні поліуретан утворює структуру, що складається з маси дрібних комірок, які заповнені повітрям.

Наступна фаза у виробництві - це нанесення на поверхню свіжих виробів спеціальний поліуретановий грунт, якому властива хороша адгезія до поліуретану.

Поліуретанова ліпнина : елементи

Полиуретановая лепнинаПоліуретанова ліпнина дає нам вибір з різноманітного асортименту, в який входять практично всі потрібні нам елементи для будь-якого з стильових напрямків інтер'єру.

Настінний декор. Сюди входять всілякі медальйони, гірлянди і панно.

Арочні обрамлення - це відмінне рішення для оформлення дверних пройомів і ніш, книжкових полиць. Їх можна комбінувати між собою, завдяки чому ви з легкістю досягнете елегантності у своєму задумі.

Накладні панелі, застосовуються для декорування дверей і площини стін.

Полиуретановая лепнина в интерьереКрім цього, з поліуретану виготовляють п'єдестали, розетки, колони, пілястри, ніші, куполи, стельові розетки та інше.

Застосовуючи поліуретанову ліпнину, ви зможете домогтися будь-якого декоративного ефекту в своєму інтер'єрі . Вона прекрасно задасть акцент модернізованому стилю. А також створить і оформить благородну палацову розкіш.

Адже всі ми, роблячи ремонт, прагнемо до однієї і тієї ж мети : зробити житло більш затишним стильним і комфортним .

 

 

 

Twój komentarz
captcha
Wysłać